האם דיקור סיני מעביר סחרחורות?

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

18/02/2019 | 22:18 | מאת: דניאלה

אני בת 30 בריאה בדרכ. לאחר מספר בדיקות לא עלו על מה שיש לי .. סובלת כבר 4 חודשים מסחרחורות אי שווי משקל הבחנו את זה כורטיגו. זה רק מחמיר שום כדור לא עוזר וגם לא פיזיוטרפיה. אני עם סחרחורות ובחילות חזקות לא יכולה לשבת,לעמוד,ללכת לישון. האם גיקור סיני יכול להעביר לי את המצב הזה? ואם כן תוך כמה זמן מרגישים שיפור?

דניאל שלום, המקרה שלך נשמע מאוד מעניין מבחינה רפואית. דיקור סיני הוא כלי נהדר לטיפול בורטיגו. עם זאת, אני לא יכול להבטיח לך, כמו שהרופאים המערביים לא יכלו להבטיח שזה יעבוד. אני בהחלט ממליץ לך לנסות ולראות אם זה עוזר. יש צורך בסדרת טיפולים. טיפול יחידני לא יסייע לך בבעיה. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית