טיפול בקושי כיפוף אצבע עד הסוף

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

08/05/2018 | 16:41 | מאת: ליאת

שלום עברתי שני ניתוחי אצבע לפני 21 חודשים ללא הצלחה עם תוצאה של קושי בכיפוף אצבע עד הסוף ,קיבלתי טיפולי ריפוי בעיסוק ופיזיותרפיה ולצערי לא צלחו. כמה חודשים אני חשה כאבים בזרוע וחסר תחושה באצבע וכף רגל עליי לציין שהם לא קורים כל הזמן הם חלפו.האם סימנים אלה ששלח לי גוף מאותתים סיבה לדאגה? שמעתי על עיסוי רקמות עמוק המסייע בשחרור הידבקויות באצבע, האם זה נכון?לגבי טיפול באמצעות גלי הלם גם יכולים לסייע בשחרור?אשמח לקבל תשובות.תודה ליאת

ליאת שלום, נושא הפורום הוא דיקור סיני. אני מציע לך להפנות את שאלתך לפורום הרלוונטי. בברכה, רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית