כאבים בברך ימין מספר חודשים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

24/02/2018 | 13:28 | מאת: שרה

אני מבקשת לדעת אם ניתן לשקם את הברך ע"י פיזיוטרפיה. פילטיס מכשירים שיקומי.או כל דרך אחרת שאינה כירורגית צרפתי קובץ פיענוח MRI

שרה שלום, הגעת לפורום טיפול באמצעות דיקור סיני. לא הצלחתי לקבל את פענוח ה-MRI ששלחת. עם זאת, דיקור סיני הינו יעיל ביותר לטיפול בכאבי ברכיים ועשוי להטיב מאוד עם מצבך. ממליץ לך בחום לגשת ולמצוא מטפל מוסמך אשר יוכל לסייע לך באבחון ובטיפול בבעיה בראייה הסינית. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית