צ'יה-עד כמה הפרסומים נכונים

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

17/08/2017 | 08:19 | מאת: יולי

האם אכן הפרסומים לגבי הצ'יה נכונים ומועילים. אם כן , מהו המינון הנכון? לאחר למעלה מחודש , איני רואה שינוי בנושא היציאות . לגבי השאר , אין לי אינדיקציות.

יולי שלום, לא בטוח שהשאלה מתאימה לפורום הנוכחי. אולי מתאימה יותר לפורום נטורופתיה אך עם זאת אנסה לענות על השאלה. בד״כ המינון המוקבל הינו 2 כפות צ׳יה ליום. לא חושב שניתן לראות שיפור אובייקטיבי לאחר צריכת צ׳יה. כמו אומגה 3 או מולטיויטמין, ידוע שהשמן בו חיוני לנו, אך כפי שאמרתי, לא אמורים לראות שינויים דרמטיים בחיי היום יום. במידה והשאלה היא לגבי יציאות וקיימת פאתולוגיה של עצירות כרונית, צ׳יה בלבד לא תעשה שינוי גדול. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית