תולעים במעיים תקופה ארוכה..

דיון מתוך פורום  רפואה סינית

15/08/2017 | 23:45 | מאת: מיואשת

אני חייבת טיפול טבעי לתולעי מעיים שיש לי כי הן עושות גרד בפי הטבעת ואני לא יכולה לישון בגלל זה. הייתי כבר אצל נטורופת לקחתי שום וגרעיני דלעת וזה לא עזר לי.. הייתי אצל הומאופת גם לא עזר האם צום מים יעזור לי של כמה שבועות יכול לעזור ?? ואם לא אז מה כן יכול לעזור? לקחתי כבר תרופות אז תרופות לא רלוונטי.. וחוץ מזה כן זה תולעים אני ראיתי אותן

שלום, אני לא מכיר מוצרי מדף לטיפול בתולעי מעיים. את הטיפולים שאני מכיר יש צורך בהתאמה אישית על פי הפאתולוגיה של התופעה אצלך בגוף. מציע לך לגשת למטפל מוסמך לשם אבחנה וטיפול מתאימים. בהצלחה! רונן רוזנבלט-ניר

מנהל פורום רפואה סינית