בהתחלת הדרך

דיון מתוך פורום  פונדקאות

03/10/2012 | 10:19 | מאת: אנה

הי שאלתי לרופאים אני ובעלי בתחילת הדרך, עושים תהליך פונדקאות בחו"ל גיאורגיה יש לנו ילד אחד, עשינו בדיקות גנטיות ב2008 האם מאז נוספו בדיקות? (אנחנו אשכנזים) מה ממולץ לנו לעשות?

03/10/2012 | 17:41 | מאת: ד"ר מיכה באום

אנה שלום חשוב מאוד לעדכן את בדיקות הסקר הגנטי מ-2008 פני ליועץ גנטי או לאחיות בקופ"ח המייעצות אלו בדיקות יש להשלים ע"ס תוכנת הגנומטר שברשותם. בהצלחה מיכה באום

09/10/2012 | 08:00 | מאת: ג.ל.

אנה שלום, האם אפשר לשאול איזה סוכנות בחרתם. תודה מראש.

10/10/2012 | 00:55 | מאת: אנה

כן בכייף אנחנו ממש בהתחלה בדיקות אחרי מספר פגישות עם כמה סכניות בחרנו לעבור את התהליך בגיאוגיה עם הצוות הרופאים הישראלים של מנור מדיק בקרוב יהיה לנו פגישה עם הרופאים. אנה

מנהל פורום פונדקאות