מה אחוזי הצלחה בפונדקאות

דיון מתוך פורום  פונדקאות

22/08/2017 | 04:44 | מאת: רותם

שלום מהם אחוזי ההצלחה בפונדקאות ותרומת ביצית

שלום רותם על פי מיטב ידיעתי אין נתון ספציפי לגבי אחוזי הצלחה בפונדקאות ובתרומת ביצית. מה שכן יש נתונים שקשורים לנושאים אלו, כמו למשל אחוזי הצלחה הפריה חוץ גופית עם עוברים של יום שלוש או עוברים של יום חמש(בלסטוציסטים) הצלחה בתהליכים של פונדקאות בפרט, תרומת ביציות ושניהם יחד, תלויה בהרבה מאוד גורמים שמשתתפים בתהליך . אשמח לענות לשאלותיך גם בשיחה פרטית טל' שלי 03-7281160 אידה

26/09/2017 | 18:06 | מאת: אורה

למיטב ידיעתי, ע״פי נתונים שפרסמה הועדה בשנת 2013 אם אני לא טועה, אחוזי ההצלחה של תהליכי פונדקאות בישראל (לאו דווקא עם תרומת ביצית) עונש על כ 40% הצלחה

מנהל פורום פונדקאות