בת 12 כמעט מאובחנת עם לקות למידה של adhd

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

24/08/2007 | 17:54 | מאת: רותי

בתי נכנסת השנה לכיתה ז חטיבת ביניים ומאובחנת באבחנה הנ"ל בדיקת טובה העלתה כי רטלין מחמיר את בעית הרכוז ולא משפר אותה מה אפשר לעשות כדי לעזור לה יש לה פחד ממבחנים כל מבחן היא מגישה ריק ואומרת שהיא לא מבינה כלום יש לה מורה פרטית לחשבון והיא לומדת במסגרת דתית וגם מאוד מתקשה בלימודי הקודש כמו נביא ותורה. אשמח אם תייעצו לי תודה אמא מודאגת

25/08/2007 | 09:56 | מאת: gilus

ריטלין לא תמיד מתאים לכולם יש כאלה שדוחים אותו ויש פתרונות אחרים

רותי שלום רב, מאחר וביתך שייכת לקבוצת התלמידים/תלמידות שאינם מגיבים לטיפול תרופתי (כן, יש כאלה...), חשוב להקנות לה טיפול בונה, לא תרופתי. אני ממליץ להצמיד לה מדריכה בתחום הנוירוקוגניטיבי שתלמד אותה להתרכז, לארגן ולזכור את לימודיה. בבקשה כיתבי לי לדואר האלקטרוני שלי באיזה איזור אתם גרים, אשתדל מאוד למצוא לביתך מדריכה מתאימה. [email protected] בברכת בשורות טובות, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה