איטיות???

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

05/11/2006 | 21:56 | מאת: שרונינה

שלום ביתי (בכורה) בת 8 כתה ג' בשנה זו התחלטי לראות כי ביתי איטית מאד לוקח לה הרבה זמן להכין ש.ב, לקום בבוקר, לבצע משימה כלשהי הכל לוקח פי שתיים זמן אני לא יודעת אם היא חולמת ו/או דבר מה אחר אני משתגעת כי אם לדוג' הולכת למסיבת יום הולדת אזי שהיא פיספסה זמן להכנת שעורי בית וגם ככה היא איטית יותר מבני כתתה בכתה ערכו לה מבחן ולדעת המורים לעיתים שואלים אותה את אותה שאלה ופעם היא עונה על את התשובה הנכונה ופעם לא, כלומר יש משהו בראש שנקלט אך מדוע פעם עונה ופעם לא?! מה עליי לעשות אני מאד חרדה להתקדמותה של ביתי בכתה א' וב' הכל תקתק כמו שעון הכל היה בסדר איך אני יכולה לעזור לביתי נ.ב. פעמיים בשבוע ביתי הולכת לסטודנטית שתעזור לה, לדעתה שעור עבור ביתי מומלץ לא שעה אלא ארבעים דקות מפעת הריכוז! אנא ייעץ לי בבקשה וכוון אותי

שרונינה שלום רב, נראה לי שיש לביתך מספר קשיים. אני מניח שיש לה גם הרבה דברים טובים. הדבר הנכון מבחינתכם הוא לבצע אבחון מלא, לאתר את הבעיות המדויקות ולקבל פתרונות. חשוב מאוד שתזדרזו, כי חלק מהטיפול (כנראה) יהיה במסגרת ריפוי בעיסוק, ואת זה צריך לסיים לפני גיל 9 שנים. כיתבו לי בבקשה באיזה איזור אתם גרים. בהמשך לכך אתן לכם הכוונה לאבחון מהיר ואיכותי. בהצלחה רבה, אשמח לשמוע על התקדמותכם, ד"ר מ. למפיט [email protected]

06/11/2006 | 08:21 | מאת: שרונינה

מה בעצם נותן האבחון כלומר מובן לי שהוא מצביע על הבעיה אך בעקבות תוצאות האבחון האם לדוג' רואים שיש קושי בהתארגנות אז לאור תוצא' האבחון במכון אבחון כלשהו אז מפנים אותנו למ.בעיסוק ו/או בעיה אחרת שרואים אז מפנים אותנו לאיש מקצוע (האם ניתן דרך קופ"ח?) כלומר השאלה האם לאבחון יש מספיק השפעה על רופא המטפל שלנו (ילדים) שיפנה אותנו לאיש מקצוע (דרך הקופה) ויתן לנו מענה?

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה