חוסר ריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

13/08/2007 | 14:11 | מאת: ויקי

שלום, אני חושבת שיש בעית ריכוז ולמידה, כי שעמום הנובע מאיבוד עניין. לא יכולה לקרוא ספר יותר מ-10 דקות (אפילו 5 דקות) רציתי לדעת איזה תרגילים אפשר לבצע כדי לשפר ריכוז ולמידה תודה, ויקי

ויקטי שלום רב, התאור שלך באמת נשמע כמו בעיית ריכוז משמעותית מאוד. אין תרגילים שאת יכולה לבצע לבד בבית בשביל לפתור את הבעייה. ממליץ לך לעבור אבחון וטיפול מסודר בידי מומחה לנושא הקשב והריכוז. באיזה איזור את גרה ? בברכה, ד"ר מ. למפיט

14/08/2007 | 10:20 | מאת: ויקי

אני גרה באיזור מרכז

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה