odd

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

23/06/2007 | 12:40 | מאת: david

ד"ר לפייט שלום רב כיום בגיל 40 , לאחר שהבן אובחן עם ADHD ואני נכנסתי לעומק הסוגייה וקורא ומקשיב להרצאות ופורומים, אני מגלה רק כיום שבעצם אני עצמי חייתי עם ODD כך במשך שנים רבות ורק כיום אני מבין שאני במתאם לכך לפי כל צורת ההתנהגות שלי- היתכן ? יש משהו לנסות ולתקן בגיל כזה?

דוד שלום, ממליץ לך לבחון (בעזרת מומחה בנושא המדובר) באיזה מתחומי פעילותך האישית והמקצועית קיימת הפרעה בתפקוד או ניצול חלקי של יכולותיך, ולקבל פתרונות נאותים. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה