ADD

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

21/06/2007 | 23:43 | מאת: אילנית

שלום רב, כבר זמן רב שאני חושדת שבני בן ה-9 סובל מהפרעות קשב וריכוז - ADD , קראתי המון חומר בנושא ואנחנו רוצים לעשות לו אבחון. האם אנחנו צריכם אבחון של פסיכולוג? לאן פונים על מנת לעשות אבחון כזה? והאם אותו אבחון בודק ADD I-ADHD ? (ההתנהגות שלו מתאימה לקריטריונים של ADD ןלא ל-ADHD , תודה!!

אילנית שלום רב, בגיל 9 שנים נכון לפנות אל רופא התפתחותי (מומחה בתחום התפתחות-הילד, קשב, ריכוז ויכולות למידה), שתפקידו לבצע אבחון מקיף ומפורט, וכן להמליץ על טיפול מתאים. ילדים מסויימים מקבלים טיפול תרופתי, ילדים אחרים מקבלים טיפול ללא תרופות, כל ילד לפי מצבו. כמובן, הכל בהסכמת ההורים ובשיתוף פעולה מלא איתם. אפשר גם לפנות אל נוירולוג מומחה לילדים או פסיכיאטר מומחה לילדים. במידה והינך זקוקה לשמות וכתובות באזור מגוריך, אוכל להעביר לך באמצעות דואר אלקטרוני: [email protected] סופ"ש נעים, ד"ר מ. למפיט

תודה. ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה