אין הסיספרה דומיננטית

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

16/05/2007 | 22:43 | מאת: אורנה

שלום, אנחנו לאחר אבחון פסיכו דידקטי לילד בן 15. הפסיכולוגית העלתה מימצא מענין, לילד אין המיספרה דומיננטית. ניסיתי למצוא על הענין חומר באינטרנט... ואני כנראה לא מקלידה כותרת מתאימה לחיפוש. אשמח לדעת יותר על התופעה... ומאוד יעזור לי אם אדע אולי את השם הנכון לתופעה, כך שאוכל למצוא חומר על כך בנט. תודה

אורנה שלום רב, יש חומר רב באינטרנט תחת הכותרת: "המיספרה דומיננטית" בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

17/05/2007 | 15:42 | מאת: אורנה

זו בדיוק הבעיה ((: כל החומר מדבר על המיספרה דומיננטית (ימין או שמאל) אני רוצה לקרוא חומר על תופעה שבה אין,ואני מדגישה אין המיספרה דומיננטית. האם אתה מכיר את התופעה? האם יש לה שם מקצועי? מה זה אומר?

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה