חוסר חשק וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

09/05/2007 | 11:29 | מאת: אברהם

ד"ר שלום אני בן 46 ומזה כמה שנים טובות אין לי טעם לכלום ולא נהנה משום דבר אני כל הזמן עייף ואין לי חשק לצאת מהבית .עזבתי מקום עבודה אחרי 23 שנים .כמובן לא מרצוני הם הביאו אותי לכך.היום אני עובד במקום חדש כבר שנה וחצי ויחסית מקום טוב אפילו יותר טוב מהראשון.אני מטיבעי טיפוס מאוד לחוץ.בעבר הייתי מטופל אצל פסיכייטר ד"ר אברמס מבית חולים קפלן.והוא הימליץ לקחת ציפראלקס 10 מ"ג אני לוקח כל יום כדור ואני לא מרגיש כל כך שינוי למרות שיש קצת .אני מנהל מכירות וזאת עבודה מאוד שוחקת.בעבודה אני מאוד פעיל ואנרגטי .וכאני מגיע הבייתה ניגמר כל האנרגיה לאפס ממש.שלא נדבר על שמחת חיים שאין לי כלל כבר כמה שנים אני ממש מיואש מהמצב ואני מוכן לעשות הכל בכדי לקבל קצת שמחת חיים נא עזור לי בבקשה. אברהם

אברהם שלום וברכה, נראה לי שפנית לפורום לא-מתאים. ממליץ לך לפנות לפורום פסיכולוגיה קלינית באתר דוקטורס. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה