רכיבה טיפולית

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

30/10/2006 | 09:25 | מאת: ש

בוקר טוב רציתי לשאול אם רכיבה טיפולית על סוסים יכולים לעזור לילד בן 7 לבעיית קשב וריכוז אנו לא נותנים לילד ריטלין למרות שהמליצו לנו אנו מנסים לתת לו טיפות הומאופטיות ואצה כחולה ושמן דגים. הילד הוא לא ילד מופרע הוא פשוט קשה לו לשבת ולהתרכז , לא מסוגל לחכות לתורו, סף תיסכול נמוך. אודה לך על עזרתך אולי יש גם דרכים אחרות לעזרה תודה.

שלום רב, רכיבה טיפולית, שחיה טיפולית, קראטה טיפולי - כל החוגים האלה יכולים לעזור. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה