אומגה 3

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

02/05/2007 | 13:07 | מאת: רוני

שתי בנותי בת העשר ובת השש לוקחות אומגה 3 החלטתי לתת להן עקב פרסומים רבים שהיו בעיתונים השונים, קשה לנו מבחינה כלכלית. לאחרונה רופא משפחה אמר לי שהכל שטויות מה דעתך לתת לא לתת האם זה עוזר להפרעות קשב ולקות למידה?

רוני שלום רב, צר לי לאכזב אותך. קרוב לוודאי שאומגה 3 איננו משפר לקויות למידה או קשב וריכוז. מאחל לבנותיך הצלחה, ד"ר מ. למפיט

03/05/2007 | 10:16 | מאת: מניסיוני

אני התחלתי לקחת אומגה שלוש לאחר שראיתי על כך תוכנית בערוץ 8. בתוכנית נתנו לילדים עם בעיות ריכוז שישה קפסולות ביום ואחרי שבועיים היה שיפור מדהים ביכולות הלמידה שלהם וגם בהתנהגות. ניסיתי בעצמי ועליי זה השפיע אחרי שלושה שבועות. הרגשתי שיותר קל לי לשבת וללמוד והייתי הרבה יותר ערנית. אני מאמינה שזה כן עוזר במימון מאוד גבוה. ההשפעה האמיתית היא אחרי תקופה של כחודשיים שלושה. אז ממש יש הבדל ענק וגם אחרים העידו. מה ששמתי לב אליו הכי הרבה שזה עזר בשליפה של מילים מהמוח, היה לי קל יותר להתבטא. אני ממש ממליצה לנסות.

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה