מבחן טובה לבתי בת בעשר

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

02/05/2007 | 12:35 | מאת: רוני

בתי בת העשר עברה מבחן טובה מהן לדעתך אומרת התוצאה שהיא קיבלה לפני + 0.64 ואחרי + 2.84 אני ובעלי חלוקים בדעותינו על נתינת רטלין אני יכולה לספר לך שלבתי יש ציונים טובים בחלקם טובים מאוד ובחלקם ממוצעים אך היא "יורקת דם" בשביל הלימודים תודה מראש

רוני שלום רב, אבחון וטיפול בקשב ובריכוז איננו מתבסס על מבחן TOVA בלבד. לכן, שאלתך איננה מדוייקת. בכ"ז, לגבי המבחן עצמו, ומבלי לסכם את האבחנה (כי התמונה לא מלאה), קיים רושם שהריכוז של הילדה גבולי עד תקין. לכן הייתי בהחלט ממשיך לבדוק את הנושא לעומק לפני שהייתי ממליץ לה על טיפול בריטלין. הפורום עומד לרשותכם בכל מקרה של שאלה נוספת, ובכל עת. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה