דחיינות

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

30/04/2007 | 21:34 | מאת: מיכאלה

ד"ר למפיט היקר שלום, מה הטיפול המתאים לילד בן 17 (אחי הקטן),שלא מגיש עבודות בבית הספר, וכנראה סובל מחרדה חברתית. הוא רוצה טיפול מכיוון שמרגיש שרוצה להגיש את העבודות ובכל זאת לא מצליח לשבת וללמוד (באיבחון אצל פסיכולוגית דובר על בעיה של דחיינות ובעיות קשב וריכוז). הוא התחיל טיפול אצל פסיכולוגית והפסיק בשל חוסר כימיה. למי לפנות על מנת לקבל רטאלין בשבילו והאם לא עדיף טיפול קוגניטיבי לבעיות שלו? ועוד.. מה יכול לגרום לכך שקשה לו להגיש עבודות למרות שרוצה? תודה ולילה טוב

מיכאלה שלום רב, 1. האם נערך לאחיך אבחון קשב וריכוז מסודר, מלבד האבחון אצל הפסיכולוגית ? 2. האם יש לכם דו"ח כתוב של האבחון והטיפול אצל הפסיכולוגית ? תודה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה