חומר בנושא...

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

24/04/2007 | 07:42 | מאת: מיטל

דר למפיט היקר, הבחנתי כי למי ממשפחתי או קרוביי שיש לקיות למידה ישנה גם עקמת. ועוד ישנה בעית ראיה לרוב, בדרך כלל עין עצלה. רציתי לדעת אם זה משהו שידוע לך עליו והיכן אוכל לקרוא חומר בנושא? תודה וחג שמח.

מיטל שלום וברכה, לגבי הקשר בין לקויות למידה לבין עין עצלה, ממליץ לך להתחיל מהמאמר הבא: http://www.doctors.co.il/xID-5057,xCT-49,m-Doctors,a-Article.html וממנו לעבור לפורום הבא: http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-623,m-Doctors,a-Forums.html לגבי הקשר של שני הנושאים הקודמים לבין עקמת: על פי הספרות המקצועית, קשר מורכב מסוג זה מוכר רק בילדים עם תסמונות הכוללות פגמים גופניים והתפתחותיים נוספים. אני מניח שלא כך אצלכם, ולכן - ייתכן מאוד שהתורשה לעין עצלה/לקויות למידה נפגשה במשפחתכם באקראי עם התורשה לעקמת. כמובן, מבחינה מקצועית-רפואית, אין בכך הפתעה, משום ששתי התופעות אינן נדירות (ולכן הופעתן בו-זמנית באותה משפחה בהחלט אפשרית). אנא כיתבי לי האם את קוראת היטב אנגלית. במידה וחיובי, אוכל לשלוח לך חומר רב יותר ומפורט יותר. בברכה, ד"ר מ. למפיט

26/04/2007 | 15:31 | מאת: מיטל

תודה רבה דוקטור...

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה