שאלה לדוקטור למפיט- מבחן TOVA

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

22/04/2007 | 23:26 | מאת: סטודנט לא מרוכז

דר שלום, עשיתי אתמול מבחן TOVA בלי ועם רטלין. קיבלתי בלי (6.5-) ועם 3.5. רציתי לשאול מה הסקאלה של המבחן? מה הממוצע בלי ומה הממוצע עם (רטלין),?

שלום רב, במבחן TOVA , כל תוצאה מתחת למינוס 1.8 הינה תוצאה לקויה (לא תקינה), כל תוצאה מעל אפס הינה תוצאה תקינה. במקרה שלך, לפני ריטלין, ערך של 6.5- הינו ערך לקוי. אחרי ריטלין, ערך של 3.5 + הינו ערך תקין. הפורום עומד לרשותך בכל נושא ובכל עת. מאחל לך הצלחה בלימודים, ד"ר מ. למפיט

23/04/2007 | 12:42 | מאת: סטודנט לא מרוכז

דר' שלום, השאלה היתה מה הוא הערך הממוצע של הבדיקה בלי ריטלין ומה הוא הערך הממוצע של הבדיקה עם ריטלין? (אם תוכל להגיד לי מה היא גם התפךגות הערכים של שתי הבדיקות אני מאד אשמח). יש עדת מעריצים מאוד גדולה לריטלין ,כך שהייתי רוצה להבין בעצמי את המצב לאמיתה והאם זהו באמת שיפור גדול או לא. תודה רבה.

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה