שיטת רביב? להפרעת קשב

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

29/10/2006 | 23:53 | מאת: ticoon27

האם ידוע לך על שיפור בהפרעת קשב בעזרת שיטת רביב ?

שלום רב, אני מכיר את שמה של השיטה. אינני מכיר את יעילותה. האם מישהו מהקוראים מכיר את שיטת רביב (בגוף ראשון) ? תודה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

31/10/2006 | 17:11 | מאת: אורית

אני בת שלושים אובחנתי לפני חודשיים בהפרעת קשב וריכוז. אני מטופלת בקונצרטה אבל כדור זה לא קסם רציתי לדעת באיזו דרך נוספת אפשר לייעל את הטיפול תודה

אורית שלום רב, ברכותי על היוזמה לאבחן, לטפל ולא לוותר !!! לצערי, המידע שמסרת איננו מפורט די הצורך. אנא כיתבי לפורום כיצד אובחן הקושי שלך בקשב ובריכוז. מה סוג התעסוקה שלך ??? האם את גם לומדת ??? איזה סוג קונצרטה הומלץ לך ??? באיזה פעילויות את חשה שיפור (והיכן אין שיפור) בעקבות השימוש בקונצרטה ??? אשמח לענות לך, לאחר שתפרטי. בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה