קשב ורכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

07/04/2007 | 22:01 | מאת: מירב

שלום רב, ביתי בת ה7,5 סובלת מבעיית קשב וריכוז , בבה"ס המליצו לתת רטלין ואני מאוד מהססת בגלל ההשפעות שיכולות לנבוע מהתרופה, מצד שני הילדה סובלת גם מבחינה חברתית וגם לימודית וזה כואב לי מאוד לכן לא יודעת מה לעשות האם כדאי לנסות לתת? האם אין בתרופה כל סיכון מבחינה בריאותית דבר נוסף שמפריע לי מאוד שביתי השנייה בת 5,5 עולה לכיתה א' וגם לה יש בעיות שמצביעות על קשב, היא טופלה אצל קלינאית תקשורת והקלינאית אמרה לי שכנראה גם היא סובלת מקשב וריכוז, אני מאוד חוששת מה יהיה איתה בכיתה א', שגם היא תלך לאיבוד כמו הגדולה, הגננת אמרה לעלות אותה כי זה לא ישנה אם תשאר עוד שנה בגן, אז אני מאוד מהססת, הרמתי כבר ידיים ואני אומרת מה שהיה יהיה ממש יאוש מה אתם צצליצים לי לעשות? כל המצב הזה מכניס אותי לחרדות ודיכאון

מירב שלום רב, הצעד הראשון הינו לעזור לך להבין מה קורה וכיצד לטפל בבנותיך. בבקשה זיכרי שאת "עמוד השדרה" של הבנות. ברגע שאת תדעי מה הצעדים הנכונים, הבנות ייתחזקו ויצליחו בלימודים. באיזה איזור בארץ אתם גרים ? בברכה, ד"ר מ. למפיט

10/04/2007 | 19:17 | מאת: קשב וריכוז

בנוגע לשאלתיך אני גרה באיזור המרכז

מירב שלום רב, שלחתי לך תשובה בדואר אלקטרוני. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה