מבחן טובה ומינון ריטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

06/04/2007 | 02:20 | מאת: שאלה

אני בת 28 ועשיתי את השלב הראשון של מבחן טובה ללא ריטלין. הלכתי לרופאה נוירולוגית שלא היתה הכי מהימנה ונתנה לי מרשם ל 20 מ"ג ריטלין בשביל השלב השני, לא הבנתי האם אני צריכה לקחת את שני הכדורים לפני המבחן השני או שהיא התכוונה שאקח רק כדור אחד. במכון שבו עשיתי את הבדיקה אמרו שבד"כ נותנים רק 10 מ"ג. עלי לציין שהמשקל שלי תקין (אם זה רלוונטי) מה לעשות?

שלום רב ומועדים לשמחה, המינון של טבליית הריטלין בשלב ב' של אבחון קשב וריכוז נקבע ע"י מגוון שיקולים רפואיים. אין מינון אחיד שמתאים לכל המטופלים. עליך לפנות למומחה בתחום הקשב והריכוז, להראות לו את תוצאות שלב א' באבחון TOVA , לברר עימו נושאים רפואיים נוספים, ובהמשך לכך לקבל המלצה מדוייקת. ברור לכולנו כי, רק ביצוע שלב ב' במבחן TOVA עם מינון נכון ומדויק של ריטלין יאפשר תוצאות מדוייקות והמלצות יעילות. מאחל לך הצלחה רבה וחג אביב שמח, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה