הפרעת קשב וריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

22/03/2007 | 17:03 | מאת: מירב

שלום דר" למפיט, בני בן 10 החל בתהליך איבחון שכלל מבחן טובה חלק א' ללא ריטלין ,כאשר מראש ויתרנו על חלק ב' ,בתשובה שקבלנו דווח כי עיקר הבעיה היא במדדי זמן תגובה (נמוך) ויציבות הזמן. נשאלת השאלה האם בכל זאת להשלים את חלק ב' של המבחן או האם יש אבחונים נוספים בהם נוכל להיעזר? בנוסף במידה ויהיה צורך בהתאמת טיפול תרופתי עם מי כדי להתייעץ לגבי מינון ניורולוג או פסכיאטר ילדים? האם תוכל להמליץ על נירולוג ילדים מאזור מרכז.(גרים בפ"ת) האם מלבד הטיפול התרופתי אפשר לסייע לו להתגבר על בעיות הקשב והריכוז בדרכים נוספות? תודה .

שלום רב מירב, עמ"נ לענות על שאלתך, אם אפשר, אשמח לראות בפקס את החומר הכתוב שקיבלתם לגבי שלב א' באבחון. לאחר מכן יהיה קל יותר לייעץ לכם לגבי שלב ב' ולגבי טיפול עתידי. אנא היי עימי בקשר באמצעות דוא"ל עמ"נ להעביר לי את החומר. [email protected] כמובן, בעת העברת החומר, ניתן למחוק את שם הילד וכו', כי אין צורך בפרטים המזהים. דבר נוסף: מאחר והשאלה הזו מעסיקה הרבה הורים, לטובת הכלל, אעלה תשובה מפורטת גם לפורום, כאמור - ללא פרטים מזהים. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה