שיכחה וחוסר ריכוז

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

16/03/2007 | 08:41 | מאת: ענת

שלום, אני בת 35 נשואה פלוס ילדים. בשנתיים-שלוש האחרונות אני לא מצליחה להתרכז ושוכחת מה שמבקשים ממני באותו הרגע, אני מודעת לכך שאני עמוסה במחשבות ואם מדברים אליי באותו הרגע אני אומרת בסדר אבל לא זוכרת את כל מה שביקשו ממני וצריכה לשאול שוב. הכי גרוע זה במקום העבודה ולפעמים אני חוששת שאאבד את מקום עבודתי בגלל זה. לבצע את הפעולות אני מבצעת אבל לא תמיד זוכרת מה ביקשו אלא יותר מנחשת או שצריכה לשאול שוב. זה די מדאיג אותי ומה עליי לעשות בכדי להיות יותר מרוכזת, תודה.

ענת שלום רב, ממליץ לך מאוד לעבור אבחון BRC , ובעקבותיו טיפול או אימון מתאים. אבחון BRC בודק זכרון, ריכוז, וכן פעילויות רבות נוספות של התנהלות עצמית. לאחר האבחון המלא ניתן לקבל המלצות לשיפור נקודות הקושי. כיתבי לי בבקשה (דואר-אלקטרוני) באיזה איזור את גרה, ואוכל להמליץ על מכון איכותי לאבחון וטיפול באיזור מגוריך: [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה