בעיות היתנהגות

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

04/03/2007 | 19:43 | מאת: אורית

יש לי בעיות הינהגות בבית הספר עם הילד שלי בן ה 7 וחצי הוא הולך לבית הספר ומרגיז את כולם מתחצף למורה מציק לילדים מיתנהג כמו תינוק ילדותי מאוד משיב תשובות לא לעינין מעשים אחרים בדברים שהוא עושה כשהוא מיתנהג לא יפה אני נותת לא עונש וזה לא עוזר הוא יכול להית חודש בעונש וזה לא יעזור אני לוקחת אותו למטפל היתנהגותי כבר חצי שנה ואני לא רואה שיפור אני לא יודעת מה לעשות יש לצין שהשיתי לילד היפכון פסיכולוגי שהם לא ממש בטוחים שיש לא בעיות קשב וריקוז ואנחנו רק במעקבהשמח לקבל תשובה זה מאוד יעזור לי א

אורית שלום רב, א. ראוי שאיש מקצוע יראה את כל האבחונים וחוות הדעת, יסכם אותם ויחליט באופן ברור האם יש בעיית קשב/ריכוז או בעיית התנהגות או שניהם. ב. בכל מקרה, אתם ההורים, וגם צוות ביה"ס חייבים לקבל ייעוץ מקצועי לגבי ההתייחסות שלכם לילד בכיתה ובבית ביום-יום. התגובות הנכונות שלכם חשובות כמו הטיפול הישיר שהילד מקבל. בברכה, ד" מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה