פרוזאק וריטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

03/03/2007 | 11:47 | מאת: ליטל

שלום , שמי ליטל ואני בת 25 . סטודנטית הסובלת מהפרעות קשב וריכוז ומתמודדת בצורה טובה עם ריטלין(20 מג ). לאחרונה הבחנתי בירידה בהשפעת הריטלין , אני פחות מרוכזת , אינני יודעת האם להשליך זאת להשפעות התרופה או לסיבות חיצוניות אחרות. שאלתי האם ייתכן מצב שבו השפעתו של הריטלין פוחתת בשל הסתגלותו של הגוף לתרופה ? ובנוסף אני חשה בכל עונת חורף תחושת דיכאון שמתאוששת עם בוא האביב והקיץ , האם פרוזאק יכול לסייע לי בתקופה זו והאם ניתן לשלב אותה עם ריטלין ? תודה .

ליטל שלום רב, לגבי הריטלין: נראה לי שהמינון נמוך מלכתחילה. עליך לפנות לרופא שרשם את התרופה ולבקש עדכון. לגבי פרוזאק: עליך להוועץ בפסיכיאטר מומחה האם אכן זוהי התשובה לדכאון התקופתי שלך. בהצלחה רבה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה