בתי בת 15 מתקשה בלימודים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

01/03/2007 | 23:49 | מאת: surke

שלום לך לבתי יש לקות למידה עשתה איבחון וקבלה הקלות . .1 יש לה בעיות אחת מהן שהיא באמצע השיעור פתאום מתנתקת מעופפת במחוזות טובים יותר ואז מפסידה חומר . 2 . כשהיא מקבלת את טופס המבחן מתקשה להבין את השאלות ולאחר שמקריאים לה לא עוזר לה היא זקוקה להסבר מונחה.איך תוכל לקבל את זה משום שאין אפשרות מהיועצת אך אחת המורות שדברתי כן עשתה זאת וקבלה ציון נפלא אך היועצת אמרה שהציון לא הושג בצורה רגילה וחייבים לציין זאת. 3 כשמקבלת את טופס הבחינה מדלגת על שאלות לכן הדרכתי אותה למרקר כל שאלה שענתה וכך יש לה בקרה אך עדיין קשה לה. 4. במבחן מתמטיקה האחרון היה תרגיל עם המספר 45 ובמשך שעה התייחסה לתרגיל כספרה 5 ולא הצליחה לעלות על הטעות. איך אוכל לעזור לה משום ששנה הבאה עולה לתיכון? אודה לך על תשובתך בתודה מראש שורקה

שורקה שלום רב, רוב הסיכויים שיש לביתך גם קושי משני בקשב ובריכוז. ממליץ לך לאבחן את הנושא, ובמידת הצורך לטפל. בדרך זו, לאחר שתאובחן ותטופל, יהיה לביתך יותר קל בכיתה ובבית. פורים שמח, ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה