תשובות

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

26/02/2007 | 15:11 | מאת: suni129

תודה על תשובתך ולהלן התשובות: 1. הילד בן 12, גובה 1.59 משקל כ-55 ק"ג 2. לומד עד 15:30 במשך 4 ימים ובמשך 2 ימים לומד יום קצר עד 13:00. 3. בעיית הקשב שלו אובחנה ע"י חוות דעת של מורים ובהמשך ביקור אצל נוירולוג וכן מבחן טובה-ובעיקר התנהגות קופצנית ושלל סימפטומים שמאפיינים את הליקוי. אמרת שכדאי לקבל הדרכה-שוחחתי עם פסיכולוגית שטענה כי אם אינו משתף פעולה (גם בשיחות עימה) אז אין כרגע מה לעשות. אין אפשרות בכח.. מן הסתם. לדעתך אצל מי ניתן לקבל תידרוך , איזה איש מקצוע? שוב תודה על תשובתך המפורטת והמקצועית .

שלום רב, 1 לעניות דעתי המינון סביר. בכ"ז הייתי שוקל תכשיר איכותי יותר מאשר אס.אר. למשל, עדיפות לתכשיר מסדרת LA . כמובן, בשיתוף עם המומחה שאבחן את הילד. 2 לגבי הכוונה לכם, ההורים. אשמח לתת לכם פרטים מדוייקים יותר. אנא כיתבו לי למייל באיזה איזור אתם גרים. [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה