הפרעות קשב וריכוז וחברה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

18/02/2007 | 22:20 | מאת: אמא לקוית שמיעה

בתי בת ה8 בכיתה ב נוטלת ריטלין עקב בעיות קשב וריכוז ולשמחתי הרבה זה עוזר לה בלימודים לפני הטיפול הילדה לא היתה יושבת בשקט ומקשיבה או מעתיקה את החומר מהלוח,לצערי הרב לילדה יש בעיות התנהגות היא רוצה הרבה חום ואהבה ואני משתדלת לתת לה את זה למרות שהיא הבכורה ויש לה אחים תאומים,היא מתפרצת ובוכה רוצה חברה למרות שאיני מתנגדת שיבואו אליה חברות או להיפך אך לצערי חלק גרים רחוק או שיש כל מיני תירוצים ....אני מאד רוצה את טובתה אך אני כבר התיאשתי מלמצוא דרך לפתור את הבעיה וכואב לי על הילדה שאני מוכנה לעשות הכל על מנת שלילדה יהיה רק טוב בלב...הילדה משתתפת גם בחוגים.מאמא שנורא אוהבת ודואגת .

שלום רב, אנא נסי להגדיר מה השאלה או השאלות שלך ? אשמח לענות, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה