קוצרטה ותופעות לוואי? דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

14/02/2007 | 14:45 | מאת: גלינה

בני בן ה - 11 אובחן לפני כשלש שנים כסובל מבעיית קשב ( מכון טובה וגם בעינבר) קיבל ריטלין במינונים שונים לאחרונה הוחלט על מעבר לקוצרטה בגלל שהרטיאלין כבר לא כ"כ משפיע. מתחילת לקיחת הכדורים הילד סובל ממצבי רוח, נוטה לבכות הרבה, דימוי העצמי ירד( הוא טוען שהוא לא מוצלח) המצב בלתי נסבל הוא עצבני מאוד גורם לכולנו סבל במיוחד לאחותו. לאחר שנרגע הוא מסביר שזה מהכדור אבל אין לו שליטה. מדובר בילדש חיובי מאוד בד"כ( כמובן לפני הקונצרטה) אני מוטרדת מהתגובות שלו. חוששת שהתופעות יחמירו. מסרב ללכת לשיחות ייעוץ טופל אצל פסיכולוג בעבר והרגיש שזה לא עוזר. מה עליי לעשות? מוכנה לשלם הכול כדי שיהיה לו טוב יותר

גלינה שלום רב, אעזור לכם ברצון. אנא כיתבי לי בדואר אלקטרוני היכן אתם גרים. [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

23/12/2007 | 18:45 | מאת: שרון

שלום הילדה שלי בת 10 עים בעית קשב וריכוז וקשיי למידה אנחנו מנסים כבר 4 שנים לתת לה רטלין אך ללא הצלחה הילדה לא מסוגלת לבלוע את הכדור בשום דרך מאוד קשה לה בבית הספר מכול הבחינות חברתית לימודית... המליצו לנו להעביר אותה לכיתה של ילדים עים לקויות למידה אך ההתלבטות היא גדולה גם בגלל שאנחנו לא יודעים איך ומה יהיה מצבה אים היא תקבל רטלין.חבל מאוד שאי אפשר להשיג את המדבקות זו תיקוותי להתיחסותך אודה תודה

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה