בעיה בלימודים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

11/02/2007 | 23:20 | מאת: לילי

ביתי בת 7.5 היא לומדת בכיתה ב' וקשה לה בלימודים היא אמנם הוציאה ציונים טובים אבל במאמץ רב היא לא מספיקה להעתיק מהלוח (בין מילה לשורה) והיא פתאום נתקעת תרגיל כמו 7+2 היא תפתור ושנייה אחרי זה תנסה זמן רב לחשבוב ולעיתים גם לא תצליח כמה זה 2+7 יש לה בעיות רבות מאוד בעיקר בזכרון (לוח הכפל ) הבעיה מחריפה מיום ליום הילדה יותר כעוסה ממורמרת בוכה הרבה ולא רוצה ללכת לבית הספר והיא יותר ויותר מסתגרת בתוך עצמה ואני רואה שהיא יותר ויותר מאבדת את ביטחונה אני בשנה האחרונה עובדת אחה"צ כך שמתבצר ממני להיות נוכחת גם איתה (זמן איכות) וגם לסייע לה בשיעורייה אני עזור לי וכוון אותי מה לעשות נ ב עשינו מבחן טובה שיצא תקין

לילי שלום רב, מדובר בקשיים מורכבים, בילדה, בתחילת בית-הספר היסודי. כל התנאים האלו יחד יוצרים תמונה מדאיגה ומורכבת לגבי עתידה של הילדה בלימודים. נראה לי שיהיה קשה לפתור לכם את הבעייה באמצעות ייעוץ במסגרת האתר. אשמח לתת לכם כתובת איכותית באיזור מגוריכם. היכן אתם גרים ? בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

13/02/2007 | 13:32 | מאת: לילי

תודה על תשובתך אנחנו גרים בבת-ים ואם תוכל בבקשה לפרט קצת על מה שאתה רואה מדאיג וכשאני באה לרופא אילו בדיקות עלי לבקש כי אני כבר הרבה זמן מחפשת תשובות וני נופלת בין הכסאות בגלל שציונייה טובים אז בבית הספר לא רואים שום בעיה ולפני שנה נשלחתי לריפוי בעיסוק ואחרי שנה של טיפולים אני לא רואה הטבה בלימודייה בתודה מראש לילי

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה