קריאת ספרים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

04/02/2007 | 16:15 | מאת: קובי

שלום רב, שמי קובי ואני בן 22 ,במשך שנים רבות אני מנסה לבצע פעולה פשוטה של קריאת ספרים, אני קונה, משאיל ספרים שהנושא שלהם מרתק אותי , אך כאשר אני מתחיל לקרוא אותם אני נעצר לערך ברבע הראשון של הספר, אני מאבד לפתע את ההנאה מקריאת הספר , אני לא מצליח להתרכז , לעיתים חשבתי שאם אניח את הספר בצד ואקרא אותו יום למחרת , זה יעזור , אך לשווא הבעיה היא שאיני מצליח לסיים קריאת ספר, אני לא יודע מה לעשות .. תודה על העזרה ,

קובי שלום רב, נסה לחשוב האם אתה משלים משימות אחרות, איזה כן, איזה לא, וכתוב שוב לפורום. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה