אימון כושר מוחי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

26/01/2007 | 19:26 | מאת: שירה

ד"ר למפיט שלום שמעתי מחברתי שעשתה לבן שלה אימון כושר מוחי אשר עזר לו מאד ללמוד, להתרכז ולהתליח בליודים. מתלמיד בינוני ומטה הוא הפך להיות "כוכב" הכתה וזו למרות היותו נער עם כל הקומפלקסים של גיל ההתבגרות. האם תוכל להרחיב ולספר על הנושא? היא גם ציינה שכמובן הדבר נעשה בלי ריטלין וגם אח"כ כבר לא צריך בכלל טיפול תרופתי. בברכה שירה

שירה שלום רב, מדובר באימון אישי, יחידני, שתפקידו להקנות יכולות קשב, ריכוז ומגוון רחב מאוד של כלי למידה. לכל תלמיד נערכת תכנית אימון אישית, ייחודית לתחומי הקושי שלו בלמידה ובתפקודים נלווים. תכנית האב מכילה תת-תכניות לילדים מתקשים (בריכוז או ביכולות הלמידה), תת-תכנית נפרדת לתלמידים "רגילים" המעונינים להתקדם לרמות למידה גבוהות יותר, וכן תכנית נפרדת של אתגרי-חשיבה למחוננים. בנוסף לאמור לעיל, האימונים מותאמים - כמובן - לגילו של המתאמן, מגיל גן-חובה ועד סיום האוניברסיטה. האימונים נערכים ללא טיפול תרופתי. אשמח לענות על כל שאלה נוספת, במידה ותתעורר. בברכה, ד"ר מ. למפיט [email protected]

30/01/2007 | 15:55 | מאת: יעל

האם האימון הזה טוב גם לסטודנטים מבוגרים? אני בת 30 תודה.

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה