המשך לנושא שלי...

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

24/01/2007 | 12:27 | מאת: מאיה

שלום רב , בת 31 סטודנטית לעתיד.. הלכתי לנירולוג והוא שלח אותי לעשות את מבחן "טובה", עם 10 מ"ג כדור ריטלין. האמת שעשיתי את הבחינה(זמן תגובה ע"י לחיצת כפתור) לא הרגשתי שינוי עם או בלי הכדור זה נראה לי אותו הדבר גם התחושות שלי עם הריטלין לא היו משמעותיות. חוץ מזה שהראש התפוצץ לי בערב(כאבי ראש חזקים). האם 10 מ"ג לא עוזר או משפיע עליי... איך הנירולוג או משהו אחר..פסיכיאטר.? יכולים עכשיו לדעת ע"י מבחן זה אם יש לי בעיית קשב וריכוז? עשיתי את הבחינה עד הסוף, והלחיצות על הכפתור היו תואמות האם יש לי קושי אחר? אודה לך מראש.

מאיה שלום רב, האם יש לך תדפיס של האבחון שנעשה לך ? במידה וכן, אשמח לראות את החומר ולהביע חוות-דעתי. בברכה, ד"ר מ. למפיט

25/01/2007 | 16:26 | מאת: מאיה

אשמח לשתף אותך, ברגע שישלחו לי את התשובות מאיה

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה