בעיה דחופה אצל בני בן 16

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

20/01/2007 | 11:12 | מאת: אבי

לפני כשנה וחצי החלו בעיות ביני לבין בני בן ה15 אז. חשבנו שאילו בעיות גיל ההתבגרות הילד הפך מתלמיד מצטיין וילד טוב ,ללא בעיות התנהגות בבית הספר,לגבי הבעיות ביננו יועצת בית הספר הציעה שפשוט נזרום,היום הילד לא לומד הרבה בעיות בבית הספר מאחר ואינו מסוגל לקבל את המילה לא פיטפוטים עישון,והבעיה העיקרית היא כאשר אומרים לא הוא רועד ומאיים שילך ולא יחזור תוך כדי בכי.מפחיד יש לציין שאנו מטופלים ע"י עו"ס וכל הגורמים טוענים שאנו הבעיה (ההורים) איני מבין זאת עיזרו לי מצבו מדאיג

אבי שלום רב, בקש מהעוס"ים כלים להתמודדות היומיומית שלכם. אני מניח שהסיפור המשפחתי המלא מורכב יותר מכפי שניתן לתאר מעל דפי הפורום. בכל מקרה יהיה קשה לפתור בעייה כה סבוכה בהתכתבות. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה