לקויות למידה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

18/01/2007 | 12:48 | מאת: מאיה

שלום, איזה פתרונות יש היום לסטודנטים אם הם מאובחנים כלקויי למידה? האם פתרון תרופתי? ואם כן מהו? והאם לקויי למידה מצביעים על בעית קשב וריכוז או שאין קשר בין הדברים... תודה.

מאיה שלום רב, הפתרונות מגוונים ומותאמים לסוג הבעייה. אנא כיתבי לפורום לאיזה סוג של לקות למידה את מתכוונת. תודה, ד"ר מ. למפיט

21/01/2007 | 10:36 | מאת: מאיה

מודה לך על תשובתך, הכוונה שלי שאם אני מתקשה בהבנת הנקרא, או בקושי להתרכז בחומר כתוב, אני יכולה לשבת בכיתה להקשיב ולהבין את המרצה אך יום לאחר מכן לשכוח או לא להבין את המטלות (שיעורים) ביום הכנתן. איך מתגברים על הבעיה ? ומה ניתן לעזור לי? ריטלין לקשב וריכוז או הבעיה שלי היא אחרת? תודה ויום נעים

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה