בעיית קשב וריכוז וריטלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

16/01/2007 | 16:43 | מאת: ג'ורג

אני לומד בכיתה י"ב וניגש לבגרויות בזמן האחרון יש לי בעיות ללמוד למבחנים ולהתרכז בלמידה ובמבחנים. ניסיתי ריטלין יותר מפעם אחת ובכל פעם הריכוז בלימוד ובמבחן השתפר מאוד וגם הציונים. שאלתי היא האם אני צריך ומותר לי לקבל ריטלין והיכן אפשר לקבלו? והאם מכריחים כל אחד לעבור מבחנים (כמו מבחן טובה) על מנת לקבל ריטלין? בתודה מראש ג'ורג

ג'ורג שלום רב, על מנת לקבל ריטלין עליך לפגוש רופא מומחה לנושא הקשב והריכוז. הרופא יחליט האם נדרשת בדיקת TOVA או אחרת או בכלל-לא. בהצלחה רבה בבחינות, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה