אבחון קשב לסטודנטים

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

24/10/2006 | 10:46 | מאת: יעל

ד"ר למפיט שלום אחותי, רוצה להיות סטודנטית במיכללת תל חי בצפון, אולם היא סובלת מבעיות קשב וריכוז במיכללה הפנו אותה לשני גופים בצפון העורכים אבחון ממוחשב. אחד עושה טובה והשני קונרס (אני מקווה שכך כותבים) והסבירו לה שקונרס טוב יותר . בבקשה הסבר לנו מהה ההבדלים ואם אתה יכול להמליץ על מי מהמכונים. בתודה יעל

יעל שלום רב, TOVA הינו אבחון ממוחשב מיושן למדי. CONNERS הינו חלק מאבחון עדכני, מורחב, רב תחומי, ממצה. לאבחון זה מתווספים שלבים שאינם כלולים בשיטות האבחון האחרות. בנוסף, לאחר ביצוע האבחון מתקיימת פגישה ישירה וכן מעקב סדיר של הרופא המאבחן לכל אורך שנת הלימודים + קו טלפון פתוח להתייעצות הסטודנט המאובחן והמטופל, שישה ימים בשבוע. אני בעד CONNERS . בהצלחה רבה בלימודים !!! ד"ר מ. למפיט [email protected]

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה