איוחון פסיכודידקטי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

17/11/2011 | 13:35 | מאת: חנית

היי מה בודק איוחון פסיכודידקטי ביתי בת ה9 מגלה קשיים בלימודים וקושי התנהגותי,אני לא יודעת מה משפיע על מה האם ההתנהגות או הלימודים,זה האיוחון הטוב ביותר?

שלום רב, האבחון הזה בודק: קשב, ריכוז, יכולת ריגשית, לקויות למידה. בברכה, ד"ר מ. למפיט

27/11/2011 | 20:20 | מאת: חנית

האם אני יכולה להסתמך עם המימצאים שיעלו בבדיקה כי ישנם מאמרים ששוללים את האבחון "הפכיכודידקטי" בטענה שהוא עושה עוול ללקוי למידה.ובנוסף לאחר האוחון במידה וימצא שיש לה בעיית קשב וריכוז עלינו לעשות אבחון נוסף אצל נורולוג? תודה

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה