איבחון בגיל 2.4

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

17/10/2011 | 13:56 | מאת: נטעלי

שלום לך ד"ר למפיט בני בן 2.4 הולך למעון . הכול נראה על פניו טוב ובסדר. אולם כששאלתי את הגננת איך הוא? היא הטיחה בי דברים מפה ועד מחר ... ושהוא צריך ללכת לאיבחון ולשאלתי לאיזה לא ידעה/רצתה לאמר לי ... ואמרה שאשאל רופא .. היא אמרה שהוא לא מתייחס כשהיא מדברת איתו ומסובב את הראש לפעמים הוא בוהה .לא רוצה להשתתף בפעילות כמו לדוגמא לקרוא ספר אלא יעדיף לקרוע קופץ ממקומות גבוהים מטפס על שולחנות מתחבא מתחת לשולחן ולעומת זאת יש לו חברים שבחלק מהפעילויות השובבביות שלו הם איתו יחד . הוא אוהב לשחק במים וכול פעם נכנס לשירותים ומוריד מים ומשחק עם המברשת של השירותים . היא אמרה שהוא בנושא אלימות מאופק ולא נכנס לתיגרות שלא לצורך כשבבית לעומת זאת הוא נלחם עם אחיו . הוא לא אוהב לשבת בריכוז וצריך להושיב אותו ועד ועוד ועוד ... אני חטפתי חום ולא הבנתי איפה היא הייתה עד עכשיו ... ותאמת אין לי מושג מה לעשות. בבית אין ספק הוא גם עושה שטויות עושה בלאגן אני צריכה להיות עם 8 עיניים עליו . הוא עומד על שלו ועד שלא יקבל את מבוקשו לא יעזוב אותך למרות שאני לא מוותרת לו רק לעיתים נדירות אבל... גם הוא אוהב לצייר לשחק בחצר עם חברים לצפות בטלויזיה לשחק במשחקים שלו באופניים ולעומת זאת הוא הורס את הבית (חחח) מושך חוטים שרצים בפנאלים מנסה לפתוח את שקעי החשמל פותח ארונות שלא צריך לגעת בהם מכבה טלויזיות ומחשב ומדפסת בקיצור שישו ושימחו יש לדבר הזה שם????? האם ניתן לאבחן מעכשיו ???? ממתינה לתשובה בהקדם כי אני לא יודעת מה לעשות נטעלי

שלום רב, ממליץ לך לפנות בהקדם לאבחוןע"י רופא ילדים מומחה להתפתחות הילד. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה