תופעות לוואי של ריטאלין

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

19/09/2011 | 21:48 | מאת: גלי

שלום רב, לאחר שבני אובחן כ ADHD הוחלט לתת לו ריטאלין במינון של 10 מ"ג.בני בן 9.5 ושוקל 24 ק"ג.2 בעיות צצו לנו בעקבות נטילת התרופה:הראשונה היא רעד בידיים בזמן השפעת הריטאלין שעליו דיווחה המחנכת. השנייה היא סירובו של בני להמשיך ליטול התרופה בטענה שהיא הופכת אותו ל"חנון"(ציטוט..)כלומר לטענתו הוא אינו יכול להשתטות ולהיות שמח כמו שהיה רוצה,אלא חש כבוי ושקט.יש לציין כי מבחינה לימודית הריטאלין מחולל פלאים אצלו- אוסף אותו ללמידה ומחדד את תפקודו. מה עושים?

שלום רב, ממליץ לכם לחזור אל הרופא שרשם את התרופה, ולדווח לו על תופעות הלוואי. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה