תופעת בלק אאוט עם ריטלין LA

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

15/09/2011 | 19:41 | מאת: אמא מודאגת

בני בן העשר לוקח מזה שבועיים ריטלין 20מ"ג LA - כאשר הוא מקבל כל יום רק חצי כמות, כלומר 10מ"ג (בהתאם להמלצת הרופא המטפל). הוא מקבל את התרופה בסביבות שבע בבוקר. מזה שבוע הוא מתלונן על תופעה של בלק אאוט בשעה אחת בערך שנמשכת בין כמה דקות לחצי שעה. הוא אומר שאין לו מושג איפה הוא ומה הוא אמור לעשות. האם זו תופעה של ריבאונד? האם התופעה מוכרת ומה עלינו לעשות? בתודה אמא מודאגת

שלום רב, ממליץ לכם לחזור אל הרופא שרשם את התרופה, ולדווח לו על תופעות הלוואי. בברכה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה