עזרה לנוער

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

11/01/2007 | 23:01 | מאת: ש.

ד"ר למפיט שלום עברתי אבחון אצלכם הסברתם לי שכדי לטפל בלי שאצטרך לקחת כדורים כדאי לי להתאמן במסגרת אימון כושר מוחי ההורים שלי כנראה לא הבינו כמה זה יכול לעזור לי והם מנסים להסביר לי שזה לא כדאי ובזבוז זמן וכסף. איך אני יכול לשכנע אותם לי דוקא ההסברים שלך מאד נראו טובים ומתאימים

שלום רב, אעזור לך ברצון רב. מאוד מאוד. האם תוכל להתכתב איתי בדואר אלקטרוני ? [email protected] בברכה, ד"ר מ. למפיט

12/01/2007 | 12:58 | מאת: ש

ד"ר למפיט שלום אין לי דואר אלקטרוני והאינטרנט שלי מקולקל אז אני הולך לחבר שלי אבל זה בסדר אם תכתוב לי בפורום כי בטח יש עוד חברה כמוני שרוצים דברים וההורים שלהם לא מסכימים. בכלל אולי תגיד לי איך אפשר לשכנע הורים בכל מיני דברים תודה רבה

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה