קושי בהכנת שיעורים בכיתה ב

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

07/09/2011 | 11:41 | מאת: מאיה

בתי בת 7 מושכת את זמן השיעורים לפעמים עד 10 בלילה.היא יכולה לשבת איתי או עם בעלי במשך שעות ולהוציא אותנו מדעתנו עד שמתפרצים עליה והיא בוכה ואומרת שהיא לא יכולה.ברוב הפעמים היא צריכה לקום לשתות,לישון קצת, לאכול,לשירותים,וחוזרת רק כשקוראים לה.היא נותנת תחושה של"דווקא",כאילו לפעמים המוח עובד,ולפעמים הוא "יצא לחופשה קצרה"ואין עם מי לדבר.בכיתה היא לא מעתיקה מהלוח כי היא לא מספיקה. הקריאה שלה מהירה ושוטפת,אך הכתיבה איטית ובכל מיני גדלים,חשוב לציין שהילדה אינטיליגנטית ובעלת אוצר מילים "של גדולים".

שלום רב, ממליץ לכם לבצע אבחון במסגרת ריפוי בעיסוק. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה