אימון מוחי

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

21/08/2011 | 22:03 | מאת: מיכל מ.

שלום ד"ר. ראיתי פרסום של אימון מוחי נוירו קוגנטיבי על הפרעות קשב וריכוז. מחברה בשם "אטנגו", תוכנית אונליין. האם לדעתך זה מועיל, וכמה זה מועיל. תודה מיכל מ.

שלום רב, אין כל הוכחה מדעית ליעילותה של ה"שיטה" הזו. בברכה, ד"ר מ. למפיט

04/09/2011 | 16:07 | מאת: רעות

כן מחקר או לא מחקר- לנו זה עזר מאוד. הילד שלי בם 9 מאובחן עם הפרעת קשב וגם עם PDD קל . וכבר לאחר מספר שבועות של השימוש באימון נוירו-קוגניטיבי ראינו שזה עושה לו משהו. היום לאחר חצי שנה יש לנו ילד שעשה צעד גדול בחיים. לא רק את הפרעת הקשב הוא שיפור אלא גם את התקשורת עם הסביבה. ראוי לציין שעבדתי איתו אחד-על אחד רק באימון הזה וללא שום טיפול מקביל אחר.

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה