שאלה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

09/08/2011 | 17:07 | מאת: אורטל

שלום,בתי עולה לכיתה ג,בסןף שנה פניתי לנוירולוג עקב תלונות רבות מבית הספר על חוסר ריכוזה בשעורים.נוירולוגית המליצה על התחלת טיפול בריטלין.פניתי לאבחון בתי עשתה מבחן brc שתוצאותיו היו תקינות.אני מאד מבולבלת האם מבחן הוא אכן אמין וזה אומר שאין לבתי הפרעת קשב וריכוז? יש לציין שבזמן השעור היא מתעסקת בדברים שונים ולא מקשיבה למורה,אך ציונים טובים. מה אליי לעשות,האם לעשות מבחן tova? לפנות לרופא אחר? תודה.

שלום רב, מבחן BRC הינו מדויק, מהימן, ומפורט. כמובן, יש לקשר את ממצאי המבחן לנתונים נוספים מהבית ומביה"ס. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה