ילד בן5.7 דחוף עזרה

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

10/01/2007 | 16:25 | מאת: שרונה

אני לא יודעת אם הגעתי לפורום הנכון אבל אני מקווה כי אתם בצוות תדעו לאן להעביר את זה (בתקוה)יש לי בן 5.7 הלומד בגן שפתי /טיפולי עקב איחור בדיבור משמעותי ביותר לפי דעתי הילד עבר טראומה עוברית אני מקווה כי אני אומרת את זה נכון רציתי קראתי פעם איזה שהוא מאמר שאפשר עלידי טיפול לגלות את או לחילופין לפתור את הבעיה הילד הוא תוצאה של שלישיה היחיד ששרד כשהעובר הראשון נפל לבד ,ועובר השני הופל לי במכוון על ידי זריקה .הייתיי רוצה לדעת האם יש איזה שהוא באמת טיפול כזה ? (הילד מקבל בגן טיפול רגשי מה שלא נראה כול כך עוזר אנא עזרו לי בתודה שרונה

שרונה שלום רב, נייעץ לך ברצון. האם תוכלי לספר קצת יותר פרטים על הילד, מה נקודות החוזק שלו ? מה הקושי שלו בבית ? מה הקושי שלו בגן או בחברת ילדים בני-גילו ? בברכה, ד"ר מ. למפיט

11/01/2007 | 14:02 | מאת: שרונה

הפרטים הם בן5.7 מדבר בשפה שקשה מאוד להבין אותה הוא אנרגטי ,שמח,עם מוטיבציה ללימוד ולא מוותר אם הוא צריך להגיד משהו אז הוא יגיד עד שהוא הבין כי הצד השני הבין אותו .נקודת החוזק שלו לפי ראות עיני מרגיש צורך לעסוק בכול מה שקשור למכוניות (עיתון של מכוניות,מפתחות עם שלט ,מכין לעצמו מוסך וחניה בבית ) הקושי לו זאת השפה בגלל שהוא לא מובן הוא לפעמים מתוסכל אני רוצה לעזור אבל אני לא יודעת איך כמו כן בגן הוא מקבל מרפה ברגשות(על ידי ציור) אבל לא נראה לי כי יש תזוזה בעיניין הייתי שמחה אם היית יכול לעזור לי באיזשהיא דרך בתודה שרונה

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה