עזרה!

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

11/03/2011 | 15:26 | מאת: ירדן

אני בת 23 ואני מתחילה עכשיו להשלים בגרויות ולהתחיל ללמוד במוסד אקדמאי. בחיים לא הייתי תלמידה טובה אפילו שמאוד ניסיתי... כל הסימנים מצביעים על בעית קשב וריכוז,אני תמיד בישיבות בעבודה חייבת לקום מהכיסא,מדברת המון,משלימה משפטים עם שיחות עם אנשים,כשאני לומדת נושא אחד ועוברת לנושא הבא אני שוכחת מה שלמדתי מקודם,אני נוטה לא לסיים פרוייקטים למרות שעברתי את החלק הקשה ואני לקראת הסוף,מחליפה בני זוג ...והסימנים עוד רבים..! יש לי מבחן טובה בסוף החודש ורציתי לדעת אם לאחר המבחן יש עוד מבדקים שיארכו כמה חודשים או שזהו המבחן היחידי?... בנוסף המון אנשים לא ממליצים לי לקחת ריטלין מהחשש שאני אתמכר לזה או שזה יהפוף אותי לדאון.. רציתי תשובה חד משמעית האם כדאי לי במידה ויעלו על הבעיה שלי לקחת טיפול תרופתי או לחיות עם זה הערכה העצמית שלי מאוד נמוכה, אני לא מאמינה בעצמי שאני יכולה להצליח, שאני פשוט בן אדם שלא יכול. אני לא יודעת אם כדאי לצפות לתרופת פלא שתתקן את הכל ואני מאוד מפחדת להתמכרות

שלום רב, מבחן "טובה" איננו המבחן המתאים למצבך. ממליץ לך לבצע מבחן BRC בידי מומחה בתחום האבחון והטיפול בגילך. בהצלחה, ד"ר מ. למפיט

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה