נפתחת קבוצה ללימודי שיטת מוח אחד בת

דיון מתוך פורום  קשב, ריכוז ויכולות למידה

09/01/2007 | 20:30 | מאת: כלנית

הלימודים הם פעם בשבוע. מוח אחד זו שיטה שמאבחנת בעזרת מנגנון משוב מהגוף ומזהה את המצב הרגשי והחסימות בנושא אותו אנו רוצים לשפר, לאיתור היבטים רגשיים ופיזיים שחוסמים אותנו ומונעים מאתנו לבחור ביום יום, בשיטה זו משחררים מתח בעזרת תרגילים פיזיים ורגשיים, עבודה על חשיבה חיובית, כדי לפעול ולבחור מחדש בחירות מחודשות ולא דרך דפוסי התנהגות אוטומטיים התרגילים הפיזיים והרגשיים עוזרים לנו לבנות כישורים עצביים מחודשים במוח ואפשרות להשתמש בקשורים אלו לכל מטרה בחיים. שיטה זו יעילה למגוון רחב של נושאים. כיוון שאיננו עובדים עם הבעיה המוצהרת שהיא רק תוצאה של נושא רגשי, עמוק לא פתור. אלא אנו עובדים עם הגורם, הסיבה העמוקה שבעטיה צצה הבעיה. חוץ מבעיות בריאות למיניהן אנו עובדים הרבה עם בעיות למידה ובעיות ילדים ונוער וכמובן בעיות גיל ההתבגרות. גם בנושא זוגיות, מציאת עבודה, התאמת עבודה,בעיות קשב וריכוז,ליקויי למידה וכל מני נושאים שונים ומגוונים. שיטת מוח אחד באה לתת מענה לקשיים של הגוף והנפש דרך מנגנון משוב מהתת מודע. בעזרת מוח אחד חושף האדם דפוסי התנהגות שהוא כבול בהם. דרך תרגילים פיזיים ושחרורי מתח יגיע האדם לפעול מתוך בחירה אמיתית ללא קשר לדפוסי ההתנהגות שסיגל לעצמו. אנו מבחינים בין התוצאה- הסימפטום החיצוני שאותו רואים לבין הגורם, הבעיה העמוקה. סימפטומים כמו כאב ראש, חום, דלקת גרון, בעיות למידה, אי הצלחה בחיים, בעיות בזוגיות ועוד הם תוצאה של מצב פנימי, רגשי עמוק לא מטופל. ב"מוח אחד" לא נטפל בסימפטום, אלא, נחפש את הגורם, את הסיבה העמוקה יותר ונשחרר אותה. בדרך זו ניתן מענה לסימפטום החיצוני. לפרטים כלנית

כלנית שלום רב, תודה על המידע. נא צרפי כתובת דואר אלקטרוני לצורך תקשורת עם הגולשים. תודה, ד"ר מ. למפיט

10/01/2007 | 12:43 | מאת: שאלות על השיטה

מה השיטה הזו ? האם זו שיטה חדשה ?האם היא מוכחת?יש סימוכין רפואי מדעי לשיטה זו?מי המטפלים?מה ההכשרה שלהם?איפה המרכז שלכם?מה קוראים לו?מתי התחילה שיטה זו ?מה ההוכחות שהיא אכן עובדת? כל אלה שאלות שלא מוצאים להם תשובות בגוף ההודעה!

10/01/2007 | 12:26 | מאת: כלנית

[email protected] l

מנהל פורום קשב, ריכוז ויכולות למידה